Ronde bloembakken en muurtjes bouwen!

U ziet een hoop bloembakken gemaakt van de grote kante betonblokken, een prachtig gezicht! Maar hoe kan ik nu een mooie bloembak of muur maken die een mooie ronding krijgt? Er zijn best heel veel mogelijkheden! Wanneer u een bloembak of muur gaat maken raden wij altijd aan een fundering van bijvoorbeeld oude grind tegels, 30×30 tegels of opsluitbandjes te gebruiken. Op deze manier creëert u stevigheid en kunnen de blokken mooi waterpas worden gelegd.


De Promowall van Redsun is een prachtig betonblokje in het formaat 24/17x13x10cm en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het trapeziumvormig getrommeld muurelement is zeer geschikt voor het maken van rondingen. Dit blokje is al verkrijgbaar voor €2,41 per stuk!


Door zijn korte 30cm kan dit mooie blokje toch wel in een kleine ronding worden geplaatst! De Catrock is een gekliefd betonblokje die in een aantal verschillende kleuren is te krijgen. De exacte afmetingen zijn 30x11x12cm. De Catrock hebben wij standaard op voorraad en kost €2.55 per stuk.


De Pilestone is een trapeziumvormig getrommeld muurelement met 2 ruwe zijden en is in effen zwart en 6 kleurrijke kleuren! Op de foto hiernaast is gebruik gemaakt van de kleur Primavera. Dit is een kleur nuance van crème-geel-oranje, een zomerse kleurtint maar niet overdreven druk! Prima te combineren met een donkere effen tegel, maar ook met een prachtige zalmgele of crème kleurige tegel! Kies in plaats van tegels eens voor split, er zijn talloze split soorten met een prachtig natuurlijk uiterlijk die perfect te combineren zijn met deze Pilestone.


 

Chat openen