Inspiratie


VLOERKLEEDJES MAKEN!

Overal komt u ze tegen, die prachtige vloerkleedjes tussen de bestrating of tegels in.
Of u nou grote tegels in de tuin heeft of juist kleine Abbeystones, overal is een vloerkleedje toe te passen. Een vloerkleedje laat u tuin meer spreken, maar door het kleine oppervlak wordt het geheel niet te druk. Tegenwoordig heeft bijna elke bestrating fabrikant een aantal decor tegels, zo is er altijd wel een die perfect bij uw tuin matcht!
Hieronder een aantal voorbeelden!

Op deze afbeelding is de Duostone dessin flower white on black te zien in combinatie met de abbeystones 20x30x6cm dark bronze van Excluton. Op deze manier is een vloerkleedje voor iedereen te betalen, de Abbeystones zijn namelijk al te verkrijgen voor €16,95 per m²! De Duostone dessin flower kost €95,- per m².De Noviton lijn van Excluton bevat 12 soorten tegels; 6 decor tegels en 6 effen tegels. De Noviton tegels zijn betontegels met een geprinte toplaag. Op deze tegels wordt een garantie van 10 jaar op kleurvastheid aangeboden; Uniek in de betonwereld! De tegels kosten €47,95 per m².

De tuintegel en Optimum serie van Excluton past ook perfect bij deze decor tegels, voor deze tegels betaald u tussen de €24,95 en €29,95 per m² en zijn te krijgen in de kleuren Silver en Graphite.


Mix&Match er op los met de verschillende tegels van Duostone! Prachtige kleuren met diverse decor tegels, bij elke decor tegel is ook altijd een effen tegel bijpassend!
De aanschaf van deze tegels liggen iets hoger dan gemiddeld maar u krijgt hier een hoop voor terug! De keramische tegels zijn kleurvast, dit in tegenstelling van eigenlijk alle betonproducten. Easy to clean; keramische tegels kunt u met een hogedrukreiniger schoonmaken, dit in tegenstelling van betonproducten. Door de speciale Serafoam onderlaag kunnen de keramische tegels gelegd worden op een zandbed, dit in tegenstelling van de standaard 2cm dik keramiek. Zo zijn er nog een aantal eigenschappen die deze tegels het geld écht waar maken.


Chat openen