Official LUXXOUT dealer

Bring it out

Vier de seizoenen en geef jouw buitenkriebels de ruimte. Wacht niet op de perfecte omstandigheden, maar maak van elke dag een buitendag. Wil je comfortabel en beschut ontspannen met je gezien, familie of vrienden? Of juist de zon op je gezicht voelen en de wind door je haren? Jij bepaalt! Zo krijg je met de producten van Luxxout het ultime gevoel van vrijheid rond je huis. Dat vakantie gevoel waarbij de dagen niet lang genoeg kunnen duren!

Luxxout te vinden in de showroom!

Diverse LUXXOUT materialen zijn te vinden in onze showroom. Zo hebben wij de Luxxout Pergola opgebouwd met hierin het terrasscherm INOVA, lamellen systeem FORTIS en zonwering SOLEM.

Wij bieden het volledige assortiment van LUXXOUT en helpen graag verder met het uitwerken van uw ideeën over windschermen, zonwering en/of  pergola’s.

 

hout VS aluminium

 

Zonwering SOLEM

De kenmerkende golvende zonwering van Luxxout, zonwering Solem, is een doekzonwering die eenvoudig open en dicht geschoven kan worden.

Zonwering Solem is te combineren met de aluminium pergola van Luxxout, maar kan ook toegepast worden in een bestaande pergola of houten constructie. Monteer de rails, bevestig de doekzonwering en het grote genieten kan beginnen.

Beschermdak
Het doek van Solem blijft het mooist als je het eenvoudig en droog wegschuift onder het bij te bestellen beschermdak. Het dak biedt bescherming tegen onstuimige weersomstandigheden en vallende takken en beperkt het risico op beschadigingen van het doek tot een minimum.

 

https://www.luxxout.com/assortiment/zonwering/zonwering-solem/

 

Zonwering UMBRA

Heeft een strakkere stijl jouw voorkeur? Dan is zonwering Umbra ongetwijfeld een goede match. Deze pergola zonwering bestaat uit een strak doek dat opgerold wordt in een cassette. Na het oprollen is het doek volledig uit beeld.

Sfeermaker
Zonwering Umbra bepaalt de sfeer op je terras. Met een uitgebreide keuze aan doeken is de zonwering geheel naar je eigen smaak en wensen af te werken. De geleiders en cassette zijn afgewerkt met een zwart/antraciet structuurcoating.
De maximale afmeting van het doek is 400 x 400cm. Er kunnen ook meerdere doeken naast elkaar gemonteerd worden. Het doek is makkelijk in- en uit te rollen door middel van de slingerbediening.

https://www.luxxout.com/assortiment/zonwering/zonwering-umbra/

Chat openen