Showtuin

INSPIRATIE VOOR UW TUIN

1000m² showroom & 3000m² buitentuin

Het is begrijpelijk dat u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van bestratingsmaterialen voor het aanleggen van uw tuin. Totaal Bestrating heeft een showtuin van ruim 4000m² waar wij een breed assortiment betontegels, sierbestrating, keramische tegels, gebakken bestrating, siergrind&split en muurelementen hebben verwerkt.

Wij hopen vooral dat u als klant ideeën en inspiratie op kunt doen voor u nieuwe tuin! Onze Outdoor showtuin is 24/7 open, wilt u graag hulp bij het uitzoeken kom dan tijdens onze openingstijden een bezoek brengen en laat u vakkundig voorlichten door een van onze tuinadviseurs onder het genot van een kopje koffie.

De showtuin is voorzien van bestratingsmaterialen vanaf diverse leveranciers; Excluton, Redsun, vanderSanden, Wienerberger, MBI, Tuinvisie, vtwonen, Klijn natuursteen &keramiek, Mo-b, en meer.

Tevens verkopen wij buitenverblijven, schuttingen, aluminium veranda’s, cortenstaal en diverse andere producten voor de tuin.

 

 

Bezoek ons; de boeg 17 Drachten

DE SHOWTUIN VOOR DE TUINLIEFHEBBER VAN NOORD – NEDERLAND

Welkom op onze ruim 4000m² showtuin, welke gedeeltelijk overdekt is. De showtuin is voorzien van bestratingsmaterialen vanaf diverse leveranciers zoals o.a. Excluton, Red Sun, MBI, vtwonen, Klijn natuursteen& keramiek,Tuinvisie, Wienerberger en vanderSanden. De showtuin is bestraat met betonproducten, keramische tegels, gebakken bestrating maar ook traptreden, borders, kant opsluitingen en schuttingen worden ruim gepresenteerd. Voor alle hout materialen zoals o.a. schuttingen zijn wij dealer van Tuindeco. De diverse materialen in de showtuin laten u zien dat combineren van bepaalde producten prachtige resultaten kunnen geven. Door onze hele showtuin staan diverse maatwerk overkappingen. Totaal Bestrating kan voor u compleet naar eigen wens een overkapping opbouwen. Wandelen door onze showtuin zal een ware inspiratiebron voor zijn. De koffie staat altijd klaar en wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste bestrating.

Laat u inspireren en bekijk de producten als;

Sierbestrating
Siertegels
Keramische tegels
Natuursteen
Gebakken bestrating
Grind, split, zand & grond
Muurelementen
Schuttingen
Tuinhout
Overkappingen
Buitenverlichting
Composiet

Inspiratie op doen?

Kom ook eens langs en laat u inspireren en vakkundig voorlichten. U kunt ons vinden aan de Boeg 17 in Drachten.

Bezoek ons