Showtuin

INSPIRATIE VOOR UW TUIN

DE SHOWTUIN VOOR DE TUINLIEFHEBBER VAN NOORD – NEDERLAND

Het is begrijpelijk dat u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van bestratingsmaterialen voor het aanleggen van uw tuin. Totaal Bestrating heeft een showtuin van ruim 4000m² waar wij een breed assortiment betontegels, sierbestrating, keramische tegels, gebakken bestrating, siergrind&split en muurelementen hebben verwerkt.

Wij hopen vooral dat u als klant ideeën en inspiratie op kunt doen voor u nieuwe tuin! Onze Outdoor showtuin is 24/7 open, wilt u graag hulp bij het uitzoeken kom dan tijdens onze openingstijden een bezoek brengen en laat u vakkundig voorlichten door een van onze tuinadviseurs onder het genot van een kopje koffie.

De showtuin is voorzien van bestratingsmaterialen vanaf diverse leveranciers; Excluton, Redsun, vanderSanden, Wienerberger, MBI, Tuinvisie, vtwonen, Klijn natuursteen &keramiek, Mo-b, en meer.

Tevens verkopen wij buitenverblijven, schuttingen, aluminium veranda’s, cortenstaal en diverse andere producten voor de tuin.

 

 

Bezoek ons; de boeg 17 Drachten

Hulp & advies

Heeft u een nieuw huis gekocht? Of is het gewoon tijd om uw tuin een nieuwe look-and-feel te geven? Bij Totaal Bestrating hebben we niet alleen de mooiste materialen om uw tuin om te toveren tot droomtuin, we helpen u ook graag verder om dit te realiseren. Voor ideeën en inspiratie, u kunt bij ons terecht voor een tuinplan of -advies.

We helpen graag verder met het uit en meedenken van ideeën voor uw nieuwe tuin. Hierbij kunnen we een ruige schets maken, geven we advies over de indeling en materiaalkeuze.

Kom langs tijden onze openingstijden of maak een afspraak via 0512-542544 // info@totaalbestrating.nl // of plan online een afspraak via onderstaande link.

Afspraak
Inspiratie op doen?

Kom ook eens langs en laat u inspireren en vakkundig voorlichten. U kunt ons vinden aan de Boeg 17 in Drachten.

Bezoek ons
Chat openen