Tuinplan en -advies

Wij helpen u graag aan een nieuwe tuin!

Heeft u een nieuw huis gekocht? Of is het gewoon tijd om uw tuin een nieuwe look-and-feel te geven? Bij Totaal Bestrating hebben we niet alleen de mooiste materialen om uw tuin om te toveren tot droomtuin, we helpen u ook graag verder om dit te realiseren. Voor ideeën en inspiratie, u kunt bij ons terecht voor een tuinplan of -advies.

De mooiste tuinen, met de beste materialen

Totaal Bestrating is het bedrijf voor al uw sierbestrating, overkappingen en tuinhout. Voor zowel de particulier als de vakman bieden wij een ruime keuze van diverse gerenommeerde fabrieken als: Excluton, Red Sun, MBI, Wienerberger, vanderSanden, vtwonen en Tuinvisie. We bezorgen onze producten door heel Nederland, mits onze chauffeur op de gewenste plek kan komen.

Van strakke tuinen aan het water, tot landelijke groene tuinen met houten overkapping. Totaal Bestrating is expert op het gebied van tuinplannen en -advies. Onze adviseurs weten als geen ander dat de mooiste tuinen tot stand komen met materialen die het beste bij elkaar passen. We vinden de materialen die het beste passen bij uw idee, maken samen een duidelijk plan en toveren uw tuin zo om tot het perfecte plaatje. Weet u nog niet helemaal wat u wilt en bent u nog op zoek naar inspiratie? Kom dan eens langs in onze showtuin in Drachten!

4000m2 inspiratie

Al die verschillende bestratingsmaterialen, muurelementen en accessoires. Onze keuze is reuze, maar dat maakt het niet gemakkelijker om een keuze te maken. Sterker nog, we kunnen ons voorstellen dat u ervan wakker ligt. Daarom is onze showtuin 24/7 geopend. Hier laten we onder andere zien wat u met betontegels, sierbestrating, keramische tegels, siergrind en split, gebakken bestrating en muurelementen kunt doen. Met 4000m2 aan sierbestrating is er aan inspiratie geen gebrek! Tijdens openingstijden kunt u al uw ideeën onder het genot van een kopje koffie bespreken met onze adviseurs, en dat geheel vrijblijvend.

Een afspraak maken

Wij nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Naast u adviseren en het leveren van diverse producten voor de tuin, kunnen we u ook helpen met het aanleggen van uw tuin. Onze stratenmakers en hoveniers staan te trappelen om aan de slag te gaan. Wij nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Hier bespreken we graag de mogelijkheden en de vervolgstappen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een tuinplan of -advies!

Chat openen