Mijn terras aanpakken!

De tuin opknappen een nieuw terras aanleggen, leuk! Maar waar gaan we beginnen? het opknappen van het terras is vaak niet iets wat je ieder jaar herhaalt, het moet in een keer goed. Het is een verstandige keuze om eerst een plan te maken; op welke plekken komen bestrating, gras en beplanting. Kijk naar de indeling en het aantal vierkante meters, dit berekend u door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte.

Wanneer er een plan ontstaan is kan er gekeken worden naar verdere ideeën! Wat voor soort bestrating wil ik in mijn tuin hebben; grote tegels, kleine tegels of juist een wildverband! Welke kleur vind ik mooi en past bij mijn woning? Deze dingen spelen een belangrijke rol in het kopen van een nieuw terras. Graag verwelkomen wij u in onze showroom om hier ideeën op te doen en u vakkundig voor te lichten. In onze showroom staan talloze soorten sierbestrating en tegels, daarnaast bieden wij ook een assortiment composiet en hout. Alleen een terras biedt vaak weinig sfeer, het gaat om het complete plaatje. Probeer in de tuin verschillende producten te gebruiken; naast tegels kunt u kiezen voor schuttingen, steenkorven, staptegels, muur elementen en houten pergola’s. Al deze producten hebben wij in onze showroom gecombineerd met sierbestrating en tegels. Vergeet ook niet de verlichting, geeft een ultieme sfeer en is perfect voor de late zomeravonden!

Wij bieden graag hulp in het uitzoeken van uw ideale tuin. Om u zo goed mogelijk te helpen is het verstandig om een schets van het idee en foto’s van de woning en tuin te mee te nemen. Wij kunnen hierdoor veel meer advies geven over kleurtinten en tegel grootte. Ook is het handig om vooraf de vierkante meters te weten. Op deze manier kunnen wij nadat u een tegel heeft uitgezocht ook een concrete offerte voorleggen, hierdoor heeft u gelijk een beeld van de kosten.

Wanneer de bestratingsmaterialen uit zijn gezocht kan het los! Oude bestrating er uit; in sommige gevallen is het nog verkoopbaar op een plek als marktplaats of kunt u het weggeven aan iemand die het kan gebruiken. Als u het niet kwijt kan raken zal u een container kunnen bestellen. Als de oude bestrating er uit is kan het zand nog wat worden opgehoogd en kunnen de nieuwe tegels gelegd worden! Wanneer u bestrating bij ons heeft besteld leveren wij dit op uw gewenste dag. Wij proberen altijd te leveren op de aangeven dag, hierdoor heeft u geen last van al die pakken steen en kan het niet gestolen worden!

Wij nemen u graag alles uit handen! De complete tuin kan worden gerenoveerd of opnieuw bestraat worden, vraag bij ons in de showroom naar de mogelijkheden!


Chat openen