Vloerkleedjes in je terras maken

Vloerkleedjes in je terras maken

Noviton Lotus

de Noviton Lotus is een gecoate betontegel met een print-laag. De tegels zijn prachtig te combineren met andere kleuren uit de Noviton serie. Maar passen ook prima bij andere betontegels. De Noviton Lotus is een donkere tegel met een witte opdruk.

Optimum Decora Iris

De Optimum serie is een betontegel vanaf een tegel-pers machine. Glad afwerkte tegels, verkrijgbaar in de kleuren Silver= grijs & Graphite= antraciet. De Decora tegels zijn verkrijgbaar in 3 motieven in beide kleuren. Naast het combineren van de deze tegels met de Optimum tegels, kunnen deze ook prima gecombineerd worden met andere betontegels! Op de foto is de combinatie met de Soft Comfort Misto te zien.

Bekijk het assortiment Optimum Decora

Tegelvloer tussen gebakken waaltjes

De combinatie van gebakken waaltjes en terrastegels geeft een prachtige uitstraling. De tegels onderbreken het grote vlak met waaltjes wat het geheel tot leven brengt, maar niet te druk wordt. De waaltjes en tegels passen perfect bij de uitstraling en gevelstenen van de woning. Vanwege de ruime keuze aan gebakken stenen en tegels is het maken van de juiste combinatie voor iedereen weggelegd. Op de afbeelding wordt gebruik gemaakt van een effen grijze tegel, zo blijft het geheel in basis kleuren en niet te druk. Een tegel met een design zou natuurlijk ook niet mis staan!

Chat openen