Verlichting in de tuin gebruiken

Beplanting en terrassen uitlichten

Ideeën opdoen voor het uitlichten van je terras, oprit, beplanting, borders of balkon? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van in-lite buitenverlichting.

Het systeem

in-lite buitenverlichting is gebasseerd op 12v laagspanning. In tegenstelling tot 230V systemen is in-lite verlichting veilig en eenvoudig te installeren, zonder dat er een elektricien aan te pas hoeft te komen. Iedere particulier of hovenier kan zelfstandig ana de slag.

TRANSFORMATOR
Standaard benodigd bij het in-lite systeem is een transformator, verkrijgbaar in 3 opties; HUB-50, HUB-100 en de SMART HUB-150. De HUB stuurt de verlichting in de tuin aan. Doormiddel van touchscreen stel je eenvoudig je gewenste programma in. De SMART HUB is met de telefoon te bedienen en iedere kabeluitgang is apart van elkaar te programmeren.

KABEL
Vanuit de transformator wordt de 12V kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. Je kunt kiezen uit 2 soorten; de 14/2 kabel en 10/2 kabel. Bij de 14/2 kabel mag de kabellengte vanaf de transformator niet langer dan 40 meter zijn. Bij de 10/2 kabel is dit 80 meter.

EASY LOCK
Ieder armatuur wordt geleverd met de EASY-LOCK. Hiermee verbind je het armatuur op een willekeurige plek met de kabel.

EINDE KABEL
De kabel kan je op een willekeurige plek eindigen en hoeft geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je af met afdekdopjes.

Grondspots

Grondspots voor buiten zijn ideaal voor het verlichten van je tuinpad of oprit.

PUCK
PUCK armaturen schijnen rondom en geven een subtiel diffuus licht. Het armatuur is beschikbaar in ø22 en ø86.

FUSION
FUSION is het zachtste licht van in-lite. Fusion is uitgevoerd met een diffuse lens, zodat het licht niet verblindt.

HVYE
HYVE armaturen geven een opvallend maar sfeervol lichtbeeld. Door de honingraatlens is het licht helder en sprankelend.

FLUX
FLUX armaturen geven een krachtig licht. FLUX is ontworpen om grote, hoge bomen, gevels en andere objecten te kunnen verlichting vanuit bestrating of hout.

BIG NERO
BIG NERO is de krachtigste grondspot van in-lite, die de grootste en hoogste bomen moeiteloos verlicht.

LUNA
LUNA is geschikt voor het uitlichten van hagen, gevels en leibomen. De lichtbron van LUNA is onder een hoek in het armatuur gemonteerd zodat je er niet direct in kijkt.

Bekijk alle in-lite grondspots

Bomen en struiken uitlichten

Ben je opzoek naar een armatuur om iets uit te lichten? Kies dan één van de SCOPE spots.

MINI SCOPE
MINI SCOPE schijnt ongeveer 3 meter ver en 2 meter breed

MINI SCOPE DUO
MINI SCOPE DUO is een armatuur met twee spots die volledig draaibaar en kantelbaar zijn. Verwerk dit armatuur tussen hogere siergrassen en struiken zodat deze zowel van onderuit als bovenaf mooi verlicht worden.

SCOPE
SCOPE plaats je tussen de beplanting en kan worden gebruikt voor het verlichten van hoge bomen met een smalle kruin.

BIG SCOPE
BIG SCOPE gebruik je voor het verlichten van bomen tot zo’n 6 meter hoog met een brede kruin.

BIG SCOPE NARROW
BIG SCOPE NARROW is een spot met een zeer groot lichtbereik van zo’n 14 meter en heeft een smalle lichtbundel. De ideale spot voor zeer hoge slanke bomen.

Alle SCOPE spots

Staande lampen

Staande lampen worden voornamelijk gebruikt tussen beplanting en als pad en oprijlaan verlichting.

SWAY
SWAY is uitstekend geschikt bij het gebruik in weelderige siergrassen/ beplanting. De SWAY beweegt met de wind en beplanting mee en valt niet zo zeer op. Toch wordt de beplanting prachtig uitgelicht.

ACE
ACE heeft een strak, open design waardoor het armatuur goed te plaatsen is in beplanting of als eyecatcher langs paden en terrassen. Doordat de lichtbron kantelbaar is kun je eenvoudig je perfecte lichtbeeld creëren.

LIV
De staande LIV armaturen geven warm sfeerlicht dat rondom schijnt. LIV is geschikt voor verwerking tussen de beplanting, pad of terras. LIV is verkrijgbaar in 2 hoogtes.

EVO
EVO, leverbaar in 2 hoogtes, kies je voor een echte eyecatcher in je tuin. De diamond cut lens, geeft een mooi fonkelend effect bij het uitlichten van brede paden en opritten.

Bekijk alle staande lampen

Wandlampen

Wandlampen zijn er in diverse vormen en kleuren en geschikt om te monteren op schuttingen, buitenverblijven, grondkering of muurtje.

WEDGE
Opzoek naar een stoer wandarmatuur aan je schutting, muur of onder je overkapping? Dan is de WEGDE een perfecte keuze. De drie WEDGE armaturen hebben een variabel lichtbereik en kunnen geplaatst worden op een hoogte tussen de 50 en 180cm.

CUBID
CUBID armaturen zijn door hun compacte formaat geschikt voor schuttingen, tuinhekken of boen een buitenkeuken. De armaturen geven een subtiel en egaal lichtbeeld.

EVO
EVO wandlampen zijn echte eyecatchers met een strak design. De armaturen zijn voorzien van een diamond cut lens waardoor er een mooi verspreid lichtbeeld ontstaat.

HALO
Kenmerkend voor de HALO armaturen is de zwarte ronde behuizing van de geanodiseerd aluminium. Dit geeft de armaturen een hoogwaardige, luxe uitstraling en beschermt ze maximaal tegen weersinvloeden.

ACE
ACE wandlampen zijn de bekendste wandlampen van in-lite. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. ACE DOWN schijnt omlaag, ACE UP & DOWN schijnt omhoog en naar beneden!

Bekijk alle wandlampen
Chat openen