Stoere & Robuuste tuintegels

Een robuust terras

Opzoek naar een terras die mag opvallen door zijn robuuste uitstraling? Hieronder een aantal voorbeelden

Noviton Rimini & Sintra

De Noviton tegels zijn betontegels met een printlaag, door deze printlaag is het mogelijk om bepaalde designs op tegels te maken. Voorheen was dit alleen mogelijk bij keramische tegels. Sinds 2017 is dit ook mogelijk in een betontegel. De designs van de Noviton Rimini en Sintra hebben wel wat van betonlook met krassen en vegen.
De Noviton Sintra ( links op de foto ) hebben wij gevoegd met een donkere voegmortel, dit geeft een sprekend contrast. De Noviton Rimini ligt half-steens tegen elkaar aan. De Noviton tegels zijn verkrijgbaar in de maatvoering 60x60cm.

Soft Comfort Grigio

De Grigio is een mix van donkere kleuren als blauw, paars, antraciet gecombineerd met kleine witte strepen. Door de kleursamenstelling en het streep effect hebben de tegels een robuust uiterlijk. De Grigio tegel is verkrijgbaar in diverse maten; 20×30, 30×40, 50×50, 30×60, 60×60, 40×80, 80×80 & 50x100cm. Naast de Soft Comfort is de Grigio ook te krijgen in de Soft Finish. De Soft Finish is dubbel geborsteld & geïmpregneerd en verkrijgbaar in de maten 30×60,60×60 en wildverband. De Soft Finish is ook geschikt voor de oprit.

Stones & Steel GeoCeramica

Deze trendy metaalkleuren laten zich uitstekend combineren met andere materialen. Zo brengen de uitgesproken kleuren warmte en een stoere look met zich mee. Het combineren van de diverse designs kan ook!
Stones and Steel is verkrijgbaar in 4 kleuren in de maat 80x80cm.

Belgium Black
Blue Steel
Copper Steel
Corten Steel

Chat openen