Showtuin aanpassing 2023

Showtuin aanpassing 2023

2023 is nog maar net begonnen, maar wij zijn al vol aan de slag!

Elk jaar worden er wel aanpassingen aan de showtuin gedaan. Elk tuinseizoen komen er weer nieuwe tegels bij en gaan er altijd een aantal uit het assortiment. Dit betekend vaak ‘vakken’ vervangen en door! Dit jaar pakken we het wat groter aan. De voorzijde van de showtuin wordt volledig opnieuw ingedeeld.

Dit gaan we doen doormiddel van 5 modeltuinen. Vijf verschillende tuinstijlen met ieder hun eigen lijn/ soort bestrating, tegels, schutting en meer. Wij merken dat klanten het vaak lastig vinden om alles voor zich te visualiseren. Door modeltuinen te maken, creëer je een uitstraling waarop je makkelijk kan zeggen dit vind ik wel mooi en dit niet. Zo gaan we bepaalde tegelgroepen bij deze modeltuinen presenteren. Alle kleuren in deze tegelgroep worden hier getoond en zo krijg je snel een goed beeld van het uiteindelijke resultaat! Er zal per modeltuin gebruik worden gemaakt van het combineren van bepaalde materialen. Denk hierbij aan tegels, bestrating, half-verharding maar natuurlijk ook groen! Groen maakt je tuin af, en dat niet alleen, het is ook functioneel. Steeds vaker wordt er van klanten verwacht dat zij zorg dragen voor waterafvoer in eigen tuin. Dat betekend dat je geen gebruik mag maken van het hemelwaterafvoer. In onze modeltuin Duurzaam & ecologisch gaan we hier verder op in.

Deze week ( week 1 ) zijn wij begonnen met het verwijderen van alle oude bestrating, schuttingen, overkappingen en meer.

Maart 2023 zal het project afgerond zijn en toegankelijk zijn voor bezoekers.

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Volg ons op Instagram; https://www.instagram.com/totaalbestrating/

Week 6

Het project loopt op zijn einde! Alle bestrating ligt er in en wij zijn begonnen met de aankleding van de showtuin. Diverse presentatiekasten voor onze keramische tegels zijn geplaatst, ook enkele bomen hebben we alvast in de borders geplaatst. De overige beplanting zal binnenkort, als het weer iets warmer wordt, worden aangebracht.

Kom langs in onze showtuin en bekijk onze 5 modeltuinen. Heel veel soorten bestrating, gecombineerd met grind, staptegels, borders en schuttingen. Natuurlijk is de in-lite verlichting ook al aangesloten.

Week 5

Alle modeltuinen, op de organische tuin na zijn af. Alleen de beplanting moet nog worden aangebracht. In de cortentuin komt binnenkort de vijver.

In de tuinen is veel gevarieerd in materialen. Betonproducten gecombineerd met gebakken/ keramische tegels. Diverse kleursamenstellingen, waardoor je als klant makkelijker combinaties kan maken.

Dit jaar hebben wij ook twee soorten Courtstones in de showtuin neergelegd. Prachtige nostalgische stenen welke gevoegd worden met WS Smartsand Waterdicht.

Komende week wordt een week van afronding!

Week 4

WEEK 4 – Er komt steeds meer vorm aan de tuinen. Schuttingen zijn gemonteerd en in-lite verlichting wordt opgehangen. ?

week 3

Er is deze week weer een hele hoop gebeurt! Helaas zat het weer niet echt mee door in het begin van de week veel regen en daarna vorst, toch is er hard doorgewerkt en is de eerste tuin zo goed als af. Er zijn vele vakken bestrating gelegd. De overkapping is volledig afgebouwd. Er is een begin gemaakt van de schuttingen die tussen de verschillende tuinen in komen. Daarnaast is de hedera schutting al geplaatst.

Week 2

De opbouw van de showtuin is weer begonnen!

Omdat de showtuin hoger ligt ten opzichte van de weg, is het geheel opgesloten met een strakke betonnen keerwand.

Een aantal vakken tegen het pand zijn gelegd. Momenteel zijn we druk bezig met het plaatsen van de 2 overkappingen en wordt er momenteel hard gewerkt aan modeltuin ‘landelijk & strak’. We gaan vanaf nu zoveel mogelijk van achteren naar voren werken.

Chat openen