Rust, sfeer en veel groen in deze achtertuin

Grote groene achtertuin

Rustige materialen, veel beplanting en een prachtig groen gazon. Het terras op de achterkant en onder de overkapping is van de Optimum Liscio Silver 60x60x4cm. De tegels zijn gevoegd met een voegmortel waardoor er geen onkruid ontstaat. De rustige grijze tegels vormen de basis aan deze groene tuin. Om de terrassen heen ligt de halfverharding wit grind 8/16mm.

De schutting is rondom voorzien van zwart gespoten potdekselplanken. Dit geeft een strak uiterlijk en laat de beplanting en witte polyester bloembakken er uit springen.

Gebruikte beplanting:
Calamagrostis Karl Foester
Geranium Azure Rush
Carex Everilo
Anemone Horine Jorbert
Salvia Viola Klose
Verbena Bonarie
Penisetum Hameln

Maatwerk buitenverblijf

Dit maatwerk buitenverblijf heeft door zijn effen zwarte kleur een stoere uitstraling. Door het plafond in blank Douglas te laten wordt het geheel niet te donker.

Afmetingen
Buitenwerks op staanders: 10,20 x 3,30 m veranda lengte 6,6m
Totale hoogte: 270cm, doorloophoogte ca 230cm

Staanders
Douglas 15x15cm zwart gespoten

Wanden
Regelwerk: vuren geschaafd 4x9cmWandbekleding buitenzijde: douglas potdekselplank 1,2/2,5×19,5cm zwart gespoten
Wandbekleding binnenzijde: douglas sponningplank verticaal 1,8x19cm zwart gespoten

 

Oprit met dikformaten en tegels

In de oprit is de gebakken dikformaat Safino in keperverband ingestraat. Een prachtig donker bruin/ antraciete dikformaat welke kleurvast is en door de jaren heen eigenlijk alleen maar mooier wordt! De oprit is onderbroken door de Schellevis 100x100x10cm antraciete tegels. Door de dikte van de tegels kunnen deze prima in de oprit verwerkt worden. Dit geeft een unieke uitstraling. De tegels zijn doorgetrokken in de voortuin. Dit is gecombineerd het wit grind 8/16mm en 3 grote polyester bloembakken.

Chat openen