Strakke tuin aan het water

Achtertuin met Douglas pergola en zonnedoek

In deze achtertuin zijn de terrassen aangelegd met de Cerasun Concrete Graphite. Een deel hiervan is gelegd met het subtiele Decor motief. Deze tegels hebben diverse patronen. De tegels zijn gevoegd met een voegmortel waardoor de kans op onkruid vele malen minder is.

De tuin is verder ingedeeld met veel beplanting, gazon en een afscheiding van douglas palen, deze hebben een afmeting van 15x15cm.

Op de achterkant van de tuin is een douglas pergola gebouwd welke is voorzien van een zonnedoek. Het doek is handmatig te bedienen door het in en uit te schuiven. Het zonnedoek is een ideale oplossing om te plaatsen in een zonnige hoek waar intensief gebruik gemaakt wordt in de tuin.

Aanbouw veranda

Aan de woning is een veranda van Douglas hout gemaakt. De buitenzijde zijn van dezelfde planken als de woning gemaakt. Op deze manier wordt de veranda echt betrokken bij de woning.

In het plafond is een lichtstraat gemonteerd zodat de ruimte en de woning niet direct ontzettend donker worden. De zijkant en voorzijde zijn voorzien van glazen schuifwanden om tijdens alle weersomstandigheden te genieten van het buitenleven.

In de veranda liggen ook weer de keramische Cerasun Concrete Graphite tegels. Keramische tegels zijn kleurvast en krasvast. Ideaal bij een plek waar geleefd wordt!

Chat openen