Stadstuin in groene omgeving

Van binnen naar buiten genieten van het buitenleven

Vanuit de woning is een strakke aanbouw gebouwd welke kan worden afgesloten door glazen schuifwanden. In de aanbouw is een tegelvloer met de GeoCeramica 80x80cm Impasto Grigio gelegd. Voorzien van een donker grijze, onopvallende voeg.

Het terras met de lange eettafel is gelegd met de zelfde Impasto Grigio, echter dan in het formaat 30x120cm. Om het terras heen is gebruik gemaakt van de half- verharding wit grind in 8 tot 16mm. Diverse soorten in-lite buitenverlichting met o.a. de Ace High, Scope en Big Nero.

Het achterste terras is gelegd met vlonderplanken van Millboard. Millboard-dekdelen zijn houtvrije composiet vlonderplanken met de natuurlijke charme van hout. Millboard is daarom het alternatief voor hardhout met veel voordelen: het is kleurvast, duurzaam, biedt antislip en heeft een ‘los-head’ effect waardoor schroefkoppen minder zichtbaar zijn.

Om de tuin volledig aan te kleden is er gebruik gemaakt van diverse bomen en beplanting. Ook 2 grote aluminium borderbakken in een antraciet kleur, verzinkte kantopsluiting bij het grind en 3 grote witte plantenbakken. De beplanting is aangelegd door boomkwekerij- hoveniersbedrijf de Haan uit Drachten. 

Chat openen