Sfeervolle voortuin

Knus, gezellig, beplanting & diverse materialen

Recent hebben wij deze prachtige voortuin mogen realiseren in Franeker. Een voortuin die sfeer uitstraalt en ook zeker onderhoudsvriendelijk is.

Als afscheiding aan het looppad en de buren is een bloembak geplaatst van de Oud Hollandse (Schellevis) stapelblokken. In deze bloembak/border is gebruik gemaakt van diverse beplanting soorten. In de border is gebruik gemaakt van een Cortenstaal plantenbak met een prachtige Japanse Esdoorn en een bodembedekker. Het looppad naar de voordeur is als een trap opgebouwd, de verschillende hoogtes brengen de tuin meer tot leven. De traptreden zijn gelijk aan de stapelblokken, ook van Oud Hollands Schellevis, in de kleur antraciet. Het looppad is bestraat met het Soft Comfort Banenverband in de kleur Nero; antraciet. Het vlak met de half verharding is het natuursteen Canadian Slate Antraciet. Een erg leuk item in deze tuin zijn de 2 houten planken door het midden van de voortuin, het doorbreekt het splitvlak en geeft net dat beetje meer sfeer!

Als afwerking nog 2 zit elementen maakt deze prachtige voortuin helemaal af.

looppad naar voordeur
Het looppad naar de voordeur, de traptreden van Schellevis Oud Hollands, de tegels van Excluton; het Soft Comfort banenverband Nero en een baan van 2 prachtige hardhouten planken.
Chat openen