Luxe buitenverblijf met klimrek voor de kids

Genieten met het héle gezin!

Dit op maat gemaakte Douglas buitenverblijf past prachtig in deze ruim opgezette achtertuin. Plezier voor het hele gezin, met zitruimte voor iedereen en een prachtige speelplek voor de kinderen. Vanuit het buitenverblijf is ook het grootste gedeelte van de tuin te zien.

Informatie over het buitenverblijf

Afmeting incl. berging: 815 x 400cm
Overkapping: 600 x 400cm
Berging: 215 x 300cm

Fundatie
Staanders op betonpoeren
Wanden op hardhouten fundatieregels

Constructie
Staanders: Douglas fijnbezaagd 15x15cm
Ringbalken: Douglas fijnbezaagd 15x15cm met halfhoutsverbinding

Wanden
Wandbekleding buitenzijde: douglas fijnbezaagde potdekselplank 1,2/2,5×19,5cm
Wandbekleding binnenzijde: douglas fijnbezaagde sponningplank verticaal 1,8x19cm
Potdekselplanken buitenzijde 2x zwart gespoten

Blank gecombineerd met zwart hout

De combinatie van blank Douglas met zwart hout geeft een unieke warme sfeer. De buitenzijde bekleed met zwarte potdekselplanken, de binnenzijde met blank hout maar wel zwarte elementen van de vloer, kachel, lampen en elektra.

De binnenzijde is betimmerd met blanke sponningplanken welke verticaal zijn gemonteerd, dit geeft een ruimtelijke sfeer in de overkapping.

Op de linker en rechterzijde zijn 2 louvre delen geplaatst, deze zijn gemaakt van geschaafd douglas 45x95mm, welke zwart geverfd zijn.
Ook is er een hardhouten kozijn in de zwarte kleur afgelakt met een 4-vaks verdeling horizontaal geplaatst.

Aan de zijkant van de overkapping hebben wij ook een glazen schuifwand geplaatst. Zo voorkom je dat de wind jou geniet moment verpest!

Schommel & klimrek voor de kids!

Aan de berging is een pergola gebouwd, deze is niet zoals de staanders op betonpoeren geplaatst. Deze palen staan rechtstreeks in de grond voor de stevigheid van de schommel.
Douglas palen zijn niet bestemd om zo maar in de grond te plaatsen. Wij behandelen Douglas staanders die in de grond komen te staan met Rubber Seal, dit sluit de paal af van intrekkend vocht waardoor de paal jaren meegaat in de grond!
In de paal zijn schommelhaken gedraaid voor de schommel, een rekstok geplaatst en een ontzettend leuk klimrek geplaatst door de klant zelf.

Chat openen