Buitenverblijf met buitenkeuken

Genieten van het buitenleven met een prachtig uitzicht

Een buitenverblijf voorzien van alle gemakken om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven. Een prachtige Boretti buitenkeuken, houtkachel, loungebanken, bartafel en natuurlijk een televisie om gezellig ‘s avonds voetbal te kijken!

Ook tijdens koude dagen genieten van de natuur

In dit buitenverblijf zijn 2  gedeeltes gecreëerd. Het voorste gedeelte is voorzien van een bartafel en buitenkeuken, het achterste gedeelte van 2 loungebanken en een heerlijke houtkachel. Omdat het buitenverblijf voorzien is van steellook panelen en glazen schuifwanden kan het volledig afgesloten worden van weer en wind. Zo kan je ook tijdens koudere dagen genieten van het prachtige uitzicht!

 

 

 

 

Lekker koken!

Lekker koken met deze Boretti buitenkeuken. Het aanrecht is gemaakt van Schellevis tegels in de kleur grijs. Deze tegel ligt ook op de vloer van het buitenverblijf. De zwarte elementen, gecombineerd met het stoere uiterlijk van de Schellevis tegel  past prachtig bij de flessengroene kleur op de achterwand van de overkapping. Om de sterke geur van eten tegen te gaan is er ook een afzuigkap gemonteerd.

 

 

 

 

Chat openen