80×80 tegels Grezzo, Rock Walling Antraciet & zwarte potdekselschutting

Een tuin met grijs, antraciet & groene elementen

In de nieuwbouw wijk van Drachten, hebben wij in 2018 deze tuin mogen aanleggen.  Een combinatie van grijs, antraciet en groene elementen maken deze tuin tot een rustig geheel.

Deze woningen liggen in een u-vorm rondt de Drachtstervaart en hebben daarom een taps lopende tuin.

Het terras bij de woning is van de Soft Comfort 80x0x6cm grezzo, grote grijze/ antraciete betontegels met een geborsteld & geïmpregneerde toplaag.  Het terras wordt afgeschermd door de borders gemaakt van de Rock Walling vlak antraciet met daarin een Douglas pergola in de kleur antraciet Ral 7016. Tussen de Rock Walling en de Pergola zijn 2 prachtige kersen boompjes geplant. Door middel van de traptreden antraciet gaan we 60cm naar beneden. Vanaf deze kant zijn de borders van de  Rock Walling antraciet nog meer in het zicht. In dit gedeelte van de tuin ligt gazon met staptegels van 40x80cm, ook in de kleur Grezzo ( grijs / antraciet ). Verder is er een perkje met beplanting geplaatst. met U-elementen in de kleur antraciet, is de laatste 40cm overbrugd naar de hardhouten vlonder. De traptrede op de hardhouten vlonder zorgt voor een prettige opstap naar het gazon.

Aan beide kanten is een Douglas potdeksel schutting, geverfd in Ral 7016 geplaatst. Het laatste gedeelte schutting is voorzien van Dopheide matten met Hedera.

Chat openen