Overkappingen op maat van douglas hout

Overkappingen op maat2

Totaal Bestrating beschikt over een eigen zagerij waar overkappingen & buitenverblijven compleet op maat, naar wens van de klant gemaakt worden. Veel al gemaakt van Lariks / Douglas hout, liever gebruik maken van eiken hout? Dit is ook geen enkel probleem.

Douglas hout

Omdat Douglas hout één van de meest duurzame naaldhout soorten van Europa is maken wij veel gebruik van dit houtsoort. Dit hout heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Verder is Douglas hout voor heel veel toepassingen geschikt en het valt in duurzaamheidsklasse III. Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt. Onbehandeld Douglas hout zal uiteindelijk vergrijzen. Als u de oorspronkelijke kleur wilt behouden, dan kunt u het hout behandelen met een beits. Deze kan transparant zijn zodat de echte oranje Douglas kleur behouden blijft.

Afmetingen
In principe is alles mogelijk. Wij kunnen overkappingen compleet op maat maken. Wij rekenen altijd binnenwerks van de staanders. Het dak heeft gemiddeld een overstek van 15 tot 30cm.

Kleur
Wij bieden de mogelijkheid de overkappingen of buitenverblijf te beitsen of te verven. Wij maken gebruik van duurzame JOTUN beits. Dit is een matte verf die wij in elke RAL kleur kunnen verkrijgen. Daarnaast heeft JOTUN ook nog een breed aantal eigen kleuren.

3D ontwerp
Heeft u interesse in een overkapping of buitenverblijf? Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Wij bieden ook de mogelijkheid om een 3D ontwerp te maken om het zo reëel mogelijk te presenteren.

Chat openen