Een overkapping op maat voor u gemaakt!

Wij maken op maat gemaakte overkappingen helemaal naar eigen wens! De afgelopen jaren hebben wij al vele overkappingen mogen plaatsen en geen een daar van is het zelfde. De formaten, soort hout, kleur van het hout, het kan allemaal zelf naar eigen wens toegepast worden.

Onze eigen gemaakte overkappingen worden veel al gemaakt van lariks/douglas hout, maar ook heeft u de mogelijkheid om het te plaatsen in eiken hout.

In onze showroom hebben wij 3 modellen gepresenteerd met verschillende hout soorten en afwerkingen. Subtiel of robuust, er is veel mogelijk bij een op maat gemaakt buitenverblijf. Bij het maken van een overkapping staat kwaliteit voorop. Daarom bouwen wij ook alleen met kwalitatief goed hout. Het voordeel van lariks/douglas is dat je dit hout niet hoeft te behandelen. Wanneer de planken vers zijn zullen ze een oranje gloed over zich hebben. Na een tijd zal dit uit zich zelf verkleuren naar een prachtig natuurlijk grijze kleur.
Natuurlijk heb je zelf wel de mogelijkheid om de overkapping ( of natuurlijks deels ) in een andere kleur te verven. Zo is de combinatie van blanke palen met gekleurde wanden een prachtig contrast. Wanneer wij de planken verven of spuiten in de gewenste kleur van de klant wordt dit ook alleen met duurzame beits/verf gedaan. Wij bieden een breed scala aan kleuren van onze verfleverancier.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of stuur een mailtje naar info@totaalbestrating.nl.

Chat openen