Maak het terras af met hout, bloembakken en schanskorven!

Bloembakken maken!

Alleen een groot vlak vol met tegels is natuurlijk saai en biedt totaal geen sfeer. Er zijn ontzettend veel leuke en simpele mogelijkheden om de tuin compleet op te frissen en een gezellige buitenruimte van te maken. Het terras is een verlenging van je huis en daar wil je zomers lekker kunnen genieten!

Hoe maak je een tuin nou echt gezellig? Denk hierbij aan bloemen en planten. In de tuin moet ruimte gecreëerd worden voor een combinatie van tegels en groen. Dit kan op vele manieren; wildgroei en siergrassen kunnen bijvoorbeeld prachtig op bijna de zelfde hoogte als de bestrating staan, hierbij hoef je alleen gebruik te maken van een opsluitband die grond keert tegen de tegels.

 

Gebruik in plaats van betonbandjes cortenstaal of zinken rand opsluiting! Verkrijgbaar in 13 en 20cm hoog dus op ieder gewenste hoogte te plaatsen. Cortenstaal geeft een prachtig stoere uitstraling, in tegenstelling tot cortenstaal is zink weer erg modern.

     


Cortenstaal vindt u niet alleen in lage randen maar ook in prachtig grote bloembakken; vierkant, rond of rechthoekig; cortenstaal bloembakken vindt u in allerlei maten! Wij bieden een groot assortiment bloembakken in cortenstaal, kom langs in onze showroom voor meer informatie!

 

 

 

 


Zink en cortenstaal ligt over het algemeen wat duurder in de markt. Een alternatief voor het maken van bloembakken zijn beton muur elementen die makkelijk te stapelen zijn en erg lang mee gaan. Van diverse leveranciers bieden wij talloze soorten bloembakken aan in diverse kleuren en formaten. Het leuke van het maken van deze bloembakken is dat je het formaat helemaal in eigen hand hebt. Veel muur elementen matchen perfect met de bestrating die je hebt uitgekozen! Maar ook het combineren van een bloembak en de bestrating kan een prachtig contrast geven.

Bloembak van robuuste donker rode stapel elementen      

Chat openen