Maak je terras af met bloembakken & schanskorven

Breng hoogte in je tuin met bloembakken & schanskorven

Een hele tuin vol met bestrating op een hoogte, dat is toch wel heel erg saai. Een tuin is vaak op simpele manieren toch erg leuk aan te kleden! Wij geven hieronder een aantal voorbeelden om met bloembakken & schanskorven, de tuin een geheel te laten worden!

Grote borders van Rock Walling leisteen antraciet & schanskorf met waterval

Deze tuin is voorzien van 2 grote bloembakken die het terras afbakenen. De borders hebben een hoogte van 50cm en passen perfect bij het geheel van de tuin. Ze brengen hoogte in de tuin zodat het geen groot massale oppervlakte is. De donkere kleur contrasteert ook mooi bij de rood/ bruine gebakken dikformaten.

Als wand is er gebruik gemaakt van een grote schanskorf met Basalt brok vulling. In de schanskorf is een waterval gemonteerd. Een prachtige uitstraling en het geeft een levendig gevoel!

Bekijk de Rock Walling blokken

Grote bloembakken van polyester of aluminium

Vrij nieuw binnen ons assortiment zijn de bloembakken gemaakt van polyester of aluminium. Deze duurzame bakken gaan ontzettend lang mee en zijn in vele RAL kleuren verkrijgbaar. Het leuke van deze bakken is dat we deze op maat voor u kunnen samenstellen! Vele maatvoeringen staan op voorraad bij de fabrikant, op maat gemaakte bloembakken kunt u binnen 2-3 weken thuis verwachten (afhankelijk van de drukte). Standaard zijn de bloembakken zonder bodem gemaakt, zo kunnen grotere bomen en planten zich beter vestigen.

Op de foto zijn hier polyesterbakken van 80x80x80cm te zien in de kleur RAL9010.

Bekijk alle mogelijkheden

Lage grind schutting/ schanskorf

Mensen denken bij een grind schutting of schanskorf vaak aan een groot en hoog paneel. Dit hoeft natuurlijk niet! Hoe leuk is het om een lage grind schutting als verbreking in de tuin te maken. Hierdoor blijf je overzicht in de tuin houden maar wordt een grote tuin wel gezelliger en levendig.

Op de foto is gebruik gemaakt van een schanskorf met Douglas balken, vulling van Ardenner grijs brokken, deze zijn afgedekt met een Chinees hardsteen vijverrand.

Benodigdheden voor een grindschutting

Houten element met huis nummer

Simpel maar ó zo leuk! Een zwart houten elementen in de voortuin met hierop het huis nummer van de woning. Het houten element is gebouwd van zwart geverfde latten en heeft een zeer strakke uitstraling, wat overigens perfect bij de woning past.

Dit houten element is ook zeer gemakkelijk zelf te maken!

Chat openen