in-lite verlichting in de tuin

Buitenverlichting aansluiten in de tuin

Het ziet er fantastisch uit, een prachtige verlichte tuin. Maar hoe maak je dit mogelijk? In de onderstaande stappen leggen wij uit hoe het in-lite buitenverlichting systeem werkt.

Het in-lite systeem

Het in-lite systeem werkt op 12V laagspanning en is daardoor eenvoudig en veilig te installeren. Wil je na verloop van tijd verlichting toevoegen of verplaatsen? Geen enkel probleem. Nieuwe of extra armaturen bevestig je eenvoudig op de in-lite grondkabel.

HUB & KABEL

De transformator stuurt de verlichting in de tuin aan. Er zijn 3 transformators: HUB-50, HUB-100 en SMART HUB-150. Vanuit de transformator wordt de 12V kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. Er zijn 2 soorten kabels verkrijgbaar; de dunne 14/2 kabel en de dikke 10/2 kabel. Bij de 14/2 kabel mag de kabellengte tussen de transformator en armatuur maximaal 40m¹ zijn. Bij de 10/2 kabel is dit 80m¹.

DAG & NACHT SENSOR

Bij de HUB-50 & 100 wordt nog gebruik gemaakt van een dag & nacht sensor, deze wordt buiten op een plek met veel lichtinval geplaatst. De SMART HUB-150 is voorzien van een astronomische klok en heeft geen nachtsensor.

MOVE

De move laat de verlichting branden zodra u langsloopt. Deze wordt met een kabel aangesloten op de HUB-50 & 100. De SMART HUB-150 wordt draadloos verbonden met de Move.

 

 

Transformator HUB-50 & 100

HUB-50 & 100, zelfde uiterlijk ander vermogen

High impact kunststof behuizing

Uit te breiden met bewegingsmelder MOVE

Bediening middels touchscreen

Twee ingangen voor in-lite grondkabel

 

 

SMART HUB-150

Aansturing door middel van Bluetooth Low Energy en de in-lite app voor iOS & Android

Drie kabel ingangen en aansturing per kabel mogelijk

Aansturen is door meerdere gebruikers mogelijk!

Uit te breiden met draadloze bewegingsmelder SMART MOVE

Tijdsdetectie door astronomische klok, geen lichtsensor nodig

 

Inspiratie

Voor meer informatie over in-lite verlichting nodigen wij u graag uit in onze showroom, samen met u gaan we kijken naar een passend lichtplan.

Kijk op onze inspiratie pagina voor meer informatie over het gebruiken van verlichting bij bomen, borders, terrassen of opritten.

Inspiratiepagina in-lite verlichting