Grijs, antraciet & grijs/antraciet tegels

Rust & eenheid

Een tijdloos terras met tegels in de kleuren grijs, antraciet en grijs/antraciet genuanceerd. Diverse formaten en heel veel mogelijkheden. Hieronder een aantal prachtige opties.

Smartton SE Matterhorn, Amiata & Mount Everest

De Smartton SE heeft dezelfde eigenschappen als SMARTTON, dus hydrofobering die de indringing van vocht reduceert, dubbele impregnering, fluweelachtig oppervlak en een door roterende borstels veredeld oppervlak waarder de kleuren worden benadrukt en een nog meer homogene structuur wordt gerealiseerd.

Beschikbare afmetingen: 30×60, 60×60, 40×80, 80×80, 100x100cm
Matterhorn: Licht grijs genuanceerd
Amiata: Donker grijs genuanceerd
Mount Everest: Effen antraciet

Naast de Mount Everest heeft Redsun ook de kleur Monte Titano, deze kleur is effen donker grijs. Verkrijgbaar in de maten 30×60 en 60x60cm

Het assortiment Smartton SE tegels

Soft Comfort Nero & Grezzo

De Soft Comfort lijn van Excluton past heeft een prima prijs- kwaliteit verhouding. Een betontegel die enkel geborsteld & geïmpregneerd is. Verkrijgbaar in totaal 7 kleuren & 7 formaten.
Beschikbare afmetingen: 20×30, 30×40, 30×60, 50×50, 60×60, 40×80 en 80x80cm

Naast de Soft Comfort heeft Excluton ook de Soft Finish. Deze tegels zijn dubbel geborsteld en dubbel geïmpregneerd. De Soft Comfort lijn is op de 20×30 en 30x40cm na allemaal 4cm. de Soft Comfort 20×30, 30×40 en de complete lijn Soft Finish is in 6cm. Dus ook te gebruiken in de oprit.

Grezzo: grijs/antraciet genuanceerd
Nero: Effen antraciet

Het assortiment Soft Comfort tegels

GeoCeramica Concreet serie

In keramiek zijn zo ontzettend veel kleuren te verkrijgen, dat het bijna onmogelijk is om niets te vinden! Omdat een keramische tegel een ‘print’ is, kunnen de fabrieken bijna alles maken. Er zijn in keramiek erg veel grijze en antraciete tegels te vinden. Zoals bijvoorbeeld deze: de GeoCeramica Concreet. Verkrijgbaar in 3 kleuren; Silver, Smoke en Black. De Silver en Black zijn naast het formaat 60×60 ook verkrijgbaar in 80x80cm.

Bekijk de collectie GeoCeramica

Optimum tegels

De Optimum tegels van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse afgewerkte toplagen. De Optimum tegels komen vanaf een tegel-pers machine en zijn geïmpregneerd. De Optimum tegels zijn verkrijgbaar in de:

– Liscio: glad afgewerkt
– Sabbia: gestraalde gladde tegels
– Fiammato: gestraalde tegels met motief
– Ardesia: gestraalde tegels met leisteen motief

De Optimum tegels zijn verkijgbaar in de kleur Silver = grijs & Graphite = antraciet
Op de foto is de Optimum Fiammato Silver in het formaat 60x60x4cm te zien.

Bekijk alle Optimum tegels

GeoStrettoPlus Tops Elba, Cannobio & Milano

De GeoStrettoPlus Tops onderstreept ruimte. Een moderne tegel die tuinen doet groeien. Door het vlakke en moderne design van deze tegel oogt het oppervlak groter. De kleurechte toplaag is zeer licht gestraald en gelucideerd. Zo ontstaat een zeer natuurlijke, lichte en fraaie oppervlakte textuur. Bovendien is de GeoStretto Plus uiterst aangenaam voor de voeten dankzij Footcomfort. De tegels zijn voorzien van een Factor 30 impregnant.

Elba: Grijs l antraciet genuanceerd
Cannobio: donker grijs
Milano: antraciet

Beschikbare maten: 30×60,60×60,40×80,80×80 en in het wildverband.

Bekijk het assortiment GeoStretto Plus Tops
Chat openen