Voor particulier en vakman

Een showtuin voor particulier en vakman

Totaal Bestrating beschikt over een grote showtuin en overdekte showroom, hier zijn het grootste gedeelte producten van onze leveranciers te vinden. Veel producten hebben wij in gestraat liggen om u een zo’n realistisch mogelijk beeld te geven en veel inspiratie op kan doen. Naast particuliere klanten heeft de vakman de mogelijkheid om zijn klanten hier heen te sturen of samen met de klant op pad te gaan!

Word zakelijke klant bij ons

Totaal Bestrating levert alle merken

Totaal Bestrating Drachten, het bedrijf voor al uw sier- bestrating, tuinhuizen en tuinhout. Voor zowel de particulier en de vakman bied Totaal Bestrating een ruime keuze aan sierbestrating van diverse gerenommeerde fabrieken als; Excluton, Redsun, Wienerberger, vanderSanden =bylandt, VTwonen/Exterior. Naast sierbestrating bieden wij u een ruim assortiment in hout materialen, sier grind&split, daarnaast hebben wij onze Duofuse producten; composiet voor vlonders, schuttingen, etc.

Grote voorraad

Totaal Bestrating heeft naast de showroom & tuin ook een ontzettend groot opslagterrein waaruit vele soorten bestrating, blokken, opsluitbanden, zand, grond, split & grind en diverse houtsoorten uit voorraad geleverd kunnen worden.

Chat openen