Particulieren + vakman

Bestratingsmaterialen voor de particulier en de vakman!

Totaal Bestrating Drachten, het bedrijf voor al uw sier- bestrating, tuinhuizen en tuinhout. Voor zowel de particulier en de vakman bied Totaal Bestrating een ruime keuze aan sierbestrating van diverse gerenommeerde fabrieken als; Excluton, Redsun, Wienerberger, bylandt, VTwonen/Exterior. Naast sierbestrating bieden wij u een ruim assortiment in hout materialen, sier grind&split, daarnaast hebben wij onze Duofuse producten; composiet voor vlonders, schuttingen, etc.

Totaal Bestrating beschikt over een grote showtuin en overdekte showroom, hier zijn het grootste gedeelte producten van onze leveranciers te vinden. Veel producten hebben wij in gestraat liggen om u een zo’n realistisch mogelijk beeld te geven en veel inspiratie op kan doen. Naast particuliere klanten heeft de vakman de mogelijkheid om zijn klanten hier heen te sturen of samen met de klant op pad te gaan!

Wanneer u overweegt uw tuin aan te leggen of op te knappen, kunnen wij ons voorstellen dat u met vele vragen zit. Met uw vragen kunt u terecht bij Totaal Bestrating, door onze kennis van producten en de ervaring in bestrating, tuinen en tuinhout kunnen wij u als klant op weg helpen naar uw nieuwe tuin !

Kom langs in Drachten en maak kennis met Totaal Bestrating!