Onze merken

Onze merken

Totaal bestrating is dealer van de onderstaande leveranciers:

Excluton
Redsun
Tuinvisie
Vtwonen buitentegels
MBI tuin
Wienerberger gebakken steen
Vandersanden gebakken steen = voorheen Bylandt
Tuindeco
Hydroblob Gardenlux
Duofuse composiet

Naast deze hoofd leveranciers, hebben wij de mogelijkheid om vanaf elke fabrikant te leveren. O.a. Kijlstra, Gardenlux, Marlux en Oprey & Beisterveld.

Totaal Bestrating ontwerpt & plaatst daarnaast ook overkappingen & buitenverblijven.
Kom langs in onze showroom of maak een afspraak via 0512-542544

 

Official Excluton partner

Totaal Bestrating is de grootste Excluton dealer  van Noord- Nederland! Excluton heeft een prachtig assortiment betontegels & bestrating. Daarnaast hebben zij diverse natuursteen en gebakken producten. De Kera Twice; keramische tegels met ondervloer en de Kera 3cm is ook zeker een aanrader om te komen bekijken.

Totaal Bestrating heeft het complete assortiment Excluton verwerkt in de showtuin & showroom.

VT Wonen dealer

Totaal Bestrating is dealer van het bekende TV merk VT wonen. VT wonen biedt een prachtig assortiment keramische tegels met diverse designs. Keramische tegels variërend tussen 70x70cm en 90x90cm. De Keramische full-body tegels hebben een dikte van 3cm en kunnen direct in een zandbed worden verwerkt. Vanaf het voorjaar 2019 ook bij ons in de showroom; de collectie van PIET BOON. Een prachtige collectie keramische tegels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

GeoCeramica Collectie

Totaal Bestrating heeft voor tuinseizoen 2019 een extra stuk showtuin aangelegd. Ons keramiek plein is compleet voorzien van diverse keramische tegels van o.a. GeoCeramica, momenteel de grootste fabrikant van keramische tegels met ondervloer. GeoCeramica biedt een zeer breed assortiment keramische tegels met talloze designs.
Kom langs in onze showroom en bewonder ons nieuwe keramiek plein!

Redsun the collection

Totaal Bestrating presenteert ook de gehele collectie van Redsun. Hun prachtige Smartton lijn met diverse maten en kleuren, maar ook de Premiton en Eliton zijn een vaste waarde voor het Redsun assortiment. Naast beton bestrating levert Redsun ook een prachtige collectie keramische tegels. Vanaf tuinseizoen 2019 ook verkrijgbaar; CeraSun, keramische tegels met een ondervloer.