Onze merken

Onze merken

MERKEN

In onze 3000m² buitentuin en 1000m² showroom vindt u bestrating, tegels en andere tuinmaterialen van bekende leveranciers zoals;

Excluton
Redsun
MBI
Tuinvisie
Vandersanden
Wienerberger
Michel Opray & Beisterveld ( MO-B )
Tegelgroep Nederland ( vtwonen buitentegels )
Klijn keramiek & natuursteen

Tuindeco
Trendhout

Adezz ( cortenstaal, aluminium en polyester bloembakken en meer!)
Duofuse composietplanken
in-lite buitenverlichting

Wij kunnen materialen van alle leveranciers uit Nederland leveren

Official Excluton partner

Totaal Bestrating is de grootste Excluton dealer  van Noord- Nederland! Excluton heeft een prachtig assortiment betontegels & bestrating. Daarnaast hebben zij diverse natuursteen en gebakken producten. De Kera Twice; keramische tegels met ondervloer en de Kera 3cm is ook zeker een aanrader om te komen bekijken.

Totaal Bestrating heeft het complete assortiment Excluton verwerkt in de showtuin & showroom.

VT Wonen dealer

Totaal Bestrating is dealer van het bekende TV merk VT wonen. VT wonen biedt een prachtig assortiment keramische tegels met diverse designs. Keramische tegels variërend tussen 70x70cm en 90x90cm. De Keramische full-body tegels hebben een dikte van 3cm en kunnen direct in een zandbed worden verwerkt. Vanaf het voorjaar 2019 ook bij ons in de showroom; de collectie van PIET BOON. Een prachtige collectie keramische tegels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

GeoCeramica Collectie

Totaal Bestrating heeft voor tuinseizoen 2019 een extra stuk showtuin aangelegd. Ons keramiek plein is compleet voorzien van diverse keramische tegels van o.a. GeoCeramica, momenteel de grootste fabrikant van keramische tegels met ondervloer. GeoCeramica biedt een zeer breed assortiment keramische tegels met talloze designs.
Kom langs in onze showroom en bewonder ons nieuwe keramiek plein!

Redsun the collection

Totaal Bestrating presenteert ook de gehele collectie van Redsun. Hun prachtige Smartton lijn met diverse maten en kleuren, maar ook de Premiton en Eliton zijn een vaste waarde voor het Redsun assortiment. Naast beton bestrating levert Redsun ook een prachtige collectie keramische tegels. Vanaf tuinseizoen 2019 ook verkrijgbaar; CeraSun, keramische tegels met een ondervloer.

Chat openen