3D tuinontwerpen

Wij helpen u graag aan een nieuwe tuin!

Opzoek naar een nieuwe tuin maar geen idee waar te beginnen? Hieronder een aantal voorbeelden van door ons gemaakte ontwerpen, die ook reeds zijn uitgevoerd. Totaal Bestrating biedt naast het verkopen van tuinmaterialen ook het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin aan!

Douglas buitenverblijf

Afmetingen: Buitenwerks op staanders 620x410cm, doorloophoogte ca. 230cm

Fundatie: Staanders in terrastegels zwevend gemaakt, buiten de tegels staanders op betonpoeren 15x15cm

Constructie: Staanders Douglas fijnbezaagd 15x15cm

Wanden: Onbehandeld Douglas potdekselplank 1,2/2,5x19cm, 10 planks hoog met vrije ruimte van ca. 40cm

Dakconstructie: Douglas fijnbezaagd 7x15cm, dakbeschot Douglas sponningplank, boeidelen Unipanel 23,5×1,6cm wit

Dakbedekking: EPDM rubberfolie, hemelwaterafvoer PVC buis tot aan grond

Tuinontwerp met antraciet en groene elementen

In dit tuinontwerp is gebruik gemaakt van antraciete tegels, in combinatie met veel groen. Vooraan is een groot terras van 60x60cm tegels gemaakt, dit terras loopt vanuit de woning. Op de linkerkant is van dezelfde tegel een pad naar achter gemaakt. Achter in de tuin is een leuke zitplek gemaakt van houten planken met als tegel de Noviton Lotus 60x60x4cm. 

Op de rechterkant van de tuin is een prachtige antraciete pergola gemaakt van Douglas hout. Onder de pergola is grind verwerkt. Een mooie optie hiervoor is Castle grind 5/8mm, een prachtige platte grindsoort met een zachte kleur van wit, grijs en ijs blauw.

De groene beplanting en het gazon zorgt voor een rustige maar toch sfeervolle uitstraling.

Veelzijdige voortuin

In Leeuwarden hebben wij dit ontwerp mogen maken voor een grote veelzijdige voortuin. In deze voortuin kan de auto geparkeerd worden maar kan ook heerlijk worden gebruikt als terras.

Als oprit-steen is gebruik gemaakt van de Smartton 10x30x6cm Mount Everest, een luxe betonsteen in een antraciete kleur. Daarnaast is een terras aangelegd met de Optimum Liscio Silver in het formaat 60x60x4cm. De bestratingsmaterialen zijn omringd door de half-verharding Ardennersplit 16/22 mm.

Voor de sfeer en uitstraling is gebruik gemaakt van diverse polyester plantenbakken. Daarnaast is er een prachtige Barnwood oude eiken balk van 40x40x300cm geplaatst met hierop het huisnummer van de woning.

Chat openen