Aanlegservice

Aanlegservice

Naast het leveren van allerlei bestratingsmaterialen heeft Totaal Bestrating de mogelijkheid om uw tuin aan te leggen. Wij nemen u graag alles uit handen en gaan samen met u de uitdaging aan een prachtige tuin te realiseren.

Het eerste gesprek

Totaal Bestrating nodigt u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek wordt vrijwel altijd in onze showroom gehouden. Hier worden de ideeën en mogelijkheden besproken en gaat onze tuinadviseur met jullie een rondje door onze showtuin en showroom. Samen gaan jullie opzoek naar materialen die jullie aanspreken en die eventueel toepasbaar zijn in jullie nieuwe tuin.

3D ontwerp

Totaal Bestrating biedt u de mogelijkheid om een 3D ontwerp van het tuinplan/ontwerp te maken. Klanten kunnen zo visueel bekijken of de tuin helemaal naar wens is of dat er nog wat dingetjes aangepast moeten worden!

Grondwerk

Naast het ontwerp en het aanleggen zorgen wij ook voor het grondwerk! Wij werken met een aantal vaste kraanmachinisten die het grondwerk uitvoeren. Dit loopt van grond afvoeren, een puinbaan aanleggen, zand ophogen en egaliseren! Onze tuinadviseur bespreekt altijd de mogelijkheden met u.

Het aanleggen

Als alles helemaal uitgewerkt is, het grondwerk klaar is. Gaan we dan eindelijk los met het aanleggen van uw nieuwe tuin! Onze stratenmakers/hoveniers leggen met veel plezier en vakmanschap de gehele tuin aan. Uw bestrating wordt strak gelegd compleet naar wens van de klant.

Beplanting & verlichting

Zodra de bestrating gelegd is kan Totaal Bestrating ook voor de groenvoorziening en verlichting zorgen! Dit wordt bij het tuinplan al besproken en grotendeels uitgezocht.